Repinski kuluhüvitiste kasutamist hakkab uurima politsei

Põhjarannik
Copy
Martin Repinski tutvustas oma 2017. aasta mersut: «Kaheliitriline mootor, 140 kilovatti. Ja kütuse kulu on mind täielikult üllatanud, keskmiselt linnas sõites kuus liitrit sajale. Maanteel alla nelja isegi,» tutvustas ta enda uut sõidukit.
Martin Repinski tutvustas oma 2017. aasta mersut: «Kaheliitriline mootor, 140 kilovatti. Ja kütuse kulu on mind täielikult üllatanud, keskmiselt linnas sõites kuus liitrit sajale. Maanteel alla nelja isegi,» tutvustas ta enda uut sõidukit. Foto: Eero Vabamägi

Riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon otsustas pärast Ida-Virumaalt Keskerakonna nimekirjas valitud riigikogu liikme Martin Repinski selgituste kuulamist kuluhüvitiste kasutamise kohta, suunata kogutud materjalid politseile.

Riigikogu pressiteenistuse teatel selgitas komisjoni istungile kutsutud Repinski ajakirjanduses tema kohta esitatud väiteid võimaliku avalike vahendite kasutamise kohta kõrvaltegevuste rahastamiseks ja kolmandate isikute kulude katmise asjus. Komisjon otsustas paluda süüteotunnuste olemasolu kontrollimiseks asja uurida Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude bürool.

Komisjoni esimehe Eduard Odinets ütles, et oli komisjonil kaks varianti: jääda rahule Repinski vastustega ja öelda, et probleeme ei ole ning toimunu unustada või lasta pädevatel inimestel minna süvitsi nendesse teemadesse ja seejärel otsustada, kas see oli korrektne või mitte. "Kuna mitmed teemad jäid õhku ja äratasid kahtlusi, siis me otsustasime, et las edasi uurivad need, kelle töö see on. Meie komisjon ei ole uurimisorgan," selgitas komisjoni esimees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles