Ujulat kontrollima läinud ametnikud tuvastasid, et seda enam pole

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järve vana ujula lammutati eelmise aasta sügisel.
Kohtla-Järve vana ujula lammutati eelmise aasta sügisel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Terviseameti töötajad, kes läksid tegema Kohtla-Järve ujula järelkontrolli, nentisid, et neli aastat tagasi basseinis avastatud puuduste tõttu tehtud ettekirjutus on täidetud, kuna hoone on likvideeritud.

"Amet teostas 23.03.2022 ettekirjutuse täitmise kontrolltoimingu, mille käigus tuvastati, et aadressil Järveküla tee 41, Kohtla-Järve on ehitatud uus Kohtla-Järve spordikeskuse Wiru spordi- ja tervisekeskuse ujula hoone ning varem asuv aadressil Järveküla tee 44, Kohtla-Järve spordikeskuse ujula vana hoone lammutatud," seisab terviseameti kontrollprotokollis, kus märgitakse, et ettekirjutus on sellega täidetud.

Terviseamet tegi Kohtla-Järve linnavalitsusele ettekirjutuse likvideerida vanas ujulas avastatud puudused 2018. aasta sügiseks ning nüüd toimus ettekirjutuse järelkontroll.

Terviseameti Ida regionaalosakonna juhataja Marje Muusikus ütles, et järelkontrolli teinud ametnikele ei tulnud vana ujula lammutamine siiski üllatusena. "Kohtla-Järve linnavalitsus ütles kohe, et neil on plaan vana ujula asemele uus ehitada, lihtsalt see menetlus oli meil pooleli," sõnas ta.

Samas dokumendis seisab ka, et uus ujula vastas kõigile nõuetele.

Wiru spordikeskuse uus ujula Kohtla-Järvel avas uksed eelmise aasta sügisel ning selle ehitamine maksis 14 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles