Kevadvaheajal Kohtla-Järve jäähallis uisutada veel ei saa

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Aprillis jäävad jäähalli uksed uisusõpradele veel suletuks.
Aprillis jäävad jäähalli uksed uisusõpradele veel suletuks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sportlased on Kohtla-Järve jäähallis treeninud juba kaks nädalat, uisusõbrad aga peavad veel veidi ootama, enne kui jääle pääsevad.

Need linlased, kes kevadisel koolivaheajal Kohtla-Järve renoveeritud jäähalli uisutama minna plaanisid, peavad oma plaanid ümber tegema − parimal juhul pääsevad nad jääle maikuus.

Kohtla-Järve spordikeskuse direktor Mihhail Kastritski ei osanud täpset kuupäeva esialgu öelda, kuna treeningute graafikud on alles koostamisel.

"Tahaksime uksed võimalikult kiiresti avada, kuid otsustasime mitte kiirustada. Hoones jätkuvad remonditööd, sealhulgas tribüünide uuendamine, mida spordikeskuse töötajad teevad oma jõududega," sõnas Kastritski.

Ta kinnitas, et külastajatele seal mingit ohtu ei ole, ent kuniks kõik tööd lõpetatud ei ole, ei tahaks nad külastajad oma majja kutsuda. "Teeme esmalt kõik korda ja alles siis hakkame külalisi kutsuma. Loodan, et juba varsti − maikuus."

Lohutuseks linnarahvale võib öelda, et ligi kaks aastat rekonstrueerimisel olnud jäähall on nüüdsest avatud aasta ringi ning uisusõbrad saavad end jahedas jäähallis jahutada ka palavatel suvepäevadel. Haridus- ja kultuuriteenistuse abilinnapea Kristiine Agu sõnul jäävad jäähalli teenuste hinnad kuni suve lõpuni endiseks, kuid võimalik, et sügiseks vaadatakse need üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles