President Alar Karis tuleb kolmeks päevaks Ida-Virumaale (1)

Põhjarannik
Copy
Aprilli alguses oli president Alar Karis Jõhvis, kus ta jälgis noorte teadussaate Rakett 69 finaali salvestust Eesti Enegia tütarettevõtte Enefit Solutions tööstushoones.
Aprilli alguses oli president Alar Karis Jõhvis, kus ta jälgis noorte teadussaate Rakett 69 finaali salvestust Eesti Enegia tütarettevõtte Enefit Solutions tööstushoones. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

President Alar Karis annab neljapäeva hommikul Kiviõli 1. keskkoolis ühiskonnaõpetuse tunni. Sellega algab tema kolm päeva kestev  Ida-Virumaa külaskäik. 

Riigipea külastab neljapäeval Iisakus pereettevõtteid „Lammas ja Roos“ ning Alutaguse juust. Ahtmes käib ta Eesti ühes suuremas majoneesi tootvas ettevõttes Polven Foods.

Tartu ülikooli Narva kolledži suures auditooriumis kohtub president kell 17 linnarahvaga.  Kohtumise pealkirjaks valis ta „Suur Narva ja väike maailm“. Sünkroontõlkega arutelu kantakse üle Narva linna Facebooki lehel.

Reedel on president  Purtses, kus ta tutvub sealse vineerikoja, metallikoja ja õllekojaga ning istutab puu Kurjuse Ohvrite Leinaparki. Tema ühiskonnaõpetuse tunnist saavad osa Sillamäe gümnaasiumi õpilased. 

President külastab ka Kaitseliidu Alutaguse malevat.

Laupäeval avab Alar Karis Vaba Lava teatrikeskuse ees  Tallinn Music Week’i festivalipäevad Narvas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles