VIDEO ⟩ Jõhvi raemedali pälvisid Anne Uttendorf ja Tauno Võhmar

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi raemedali pälvisid sel aastal valla kauaaegne kultuurijuht Anne Uttendorf ja endine vallavanem Tauno Võhmar.
Jõhvi raemedali pälvisid sel aastal valla kauaaegne kultuurijuht Anne Uttendorf ja endine vallavanem Tauno Võhmar. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Jõhvi raemedali pälvisid laupäeva õhtul muusikaväljakul toimunud Jõhvi päeva kontserdil valla kauaaegne kultuurijuht Anne Uttendorf ja endine vallavanem Tauno Võhmar.

Anne Uttendorf, kes lahkus sel kevadel Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse juhi ametist Eesti Rahvakultuuri Keskuse spetsialistiks, ütles, et ta on püüdnud anda tugeva panuse kõigesse, mis on seotud Eestiga. "Me oleme  väga väärtustanud Eesti tähtpäevi, oleme väärtustanud Jõhvi inimesi, oleme olnud kultuuririndel alati Jõhvi inimestele olemas. Meie lauljatele, meie tantsijatele, nii väikestele kui suurtele. Et meie laulu- ja tantsupeod kõik siin Jõhvis elavad," ütles ta. 

Tauno Võhmar, kes oli Jõhvi vallavanem aastatel 2005-2014 ja juhib praegu Alutaguse valda, ütles, et tal oli õnn, et kui Jõhvi linn ja vald liitusid, oli tal võimalik ise valida meeskond. "See tuumik hoidis kokku ja tegi asju südamega," ütles ta ja tänas Jõhvi inimesi, kes teda ligemale üheksa aastat vallajuhina usaldasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles