Tulekahjus hukkus mees

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

3. juuli varahommikul kella kuue ajal teatati korteripõlengust Narva linnas V. Gerassimovi tänavas. Teataja sõnul tuli neljanda korruse korterist suitsu ning korteris võis olla inimene. Viie minutiga sündmuskohale jõudnud Narva päästekomando päästjad nägid kortermaja neljanda korruse aknast leeke, trepikoda oli suitsu täis.

Viie minutiga sündmuskohale jõudnud Narva päästekomando päästjad nägid kortermaja neljanda korruse aknast leeke, trepikoda oli suitsu täis. Kaitsevarustuses päästjad sisenesid kahetoalisesse korterisse ukse kaudu, alustades võimalike kannatanute otsimist ja tulekahju kustutamist. Päästetööde käigus leiti toast elumärkideta meesterahvas, kes korterist välja toodi ja anti üle kiirabile. Meedikutel mehe elu päästa ei õnnestunud.

Tulekahju suits levis kõrval asuvatesse ja ülemistesse korteritesse, kust päästeti sinna suitsuvangi jäänud viis täiskasvanut ja kaks last. Meedikud vaatasid kannatanud üle ja nendest kaks viidi haiglasse.

Päästjad panid tule levikule piiri tunni ajaga. Tulekahju täpsemad asjaolud ja tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Käesoleval aastal on tulekahjus hukkunud juba 23 inimest. Läbivaks probleemiks on traagiliste õnnetuste puhul olnud hooletus suitsetamisel, samuti suitsuanduri puudumine või selle mittetöökorras olek, teatas Ida päästekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles