Lüganuse uueks abivallavanemaks sai endine Jõhvi vallavanem Max Kaur

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Max Kaur oli kuni eelmise aasta kohalike valimisteni Jõhvis abivallavanem, enne seda ka vallavanem. Ta kandideeris Keskerakonna nimekirjas mullu oktoobris Jõhvi volikokku, saades 41 häält, millega ta aga volikokku ei pääsenud.
Max Kaur oli kuni eelmise aasta kohalike valimisteni Jõhvis abivallavanem, enne seda ka vallavanem. Ta kandideeris Keskerakonna nimekirjas mullu oktoobris Jõhvi volikokku, saades 41 häält, millega ta aga volikokku ei pääsenud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Lüganuse volikogu kinnitas uueks abivallavanemaks keskerakondlase Max Kauri, kes on olnud Jõhvi abivallavanem ja vallavanem, samuti töötanud Mustvee vallavanemana.

Lüganuse volikogu tuli esmaspäeval kokku, et kinnitada ametisse uus abivallavanem hariduse, kultuuri, spordi, noorsootöö ja sotsiaalvaldkonnas, sest eelmine abivallavanem Arno Rossman astus tagasi.

Vallavalitsus tegi volikogule sellega seoses ettepaneku muuta eelmise aasta novembri otsust vallavalitsuse liikmete kinnitamise ja ametisse nimetamise kohta, kus Rossmani nimi asendati Kauri omaga. Selle poolt oli 10 volikogu liiget ja vastu 7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles