Jõhvis selgub parim Baltimaa noorte kergejõustikus

Põhjarannik
Copy
Juuni alguses selgusid Jõhvi uuel staadionil Eesti meistrid teatejooksudes, sel neljapäeval peetakse seal aga Baltimaade noorte meistrivõistlused.
Juuni alguses selgusid Jõhvi uuel staadionil Eesti meistrid teatejooksudes, sel neljapäeval peetakse seal aga Baltimaade noorte meistrivõistlused. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Neljapäeval selgub Jõhvi staadionil, kas kõige tugevam Balti riik noorte kergejõustikus on Eesti, Läti või Leedu.

Kolme riigi kuni 16aastaste noortekoondised võistlevad Jõhvis paarikümnel alal. Iga riik saab igal välja panna kaks võistlejat ning üldine paremusjärjestus selgub kohapunktide liitmisel.

Kokku osaleb ühepäevasel tiheda programmiga võistlusel üle 150 noorkergejõustiklase.

Eesti U16 koondisesse on katsevõistlustega koha teeninud ka mitmed Ida-Virumaa noored kergejõustiklased. Kolmikhüppes esindab Eestit näiteks Andrei Malinovski Sillamäe Kalevist ja vasaraheites Maksim Bolšakov klubist Narvic. Ida-Viru poisid ja tüdrukud on Eesti eest rajal ka käimise distantsidel.

Balti matši lühike avatseremoonia on Jõhvi staadionil kell 12 ja programm peaks lõppema kella 17 ajal.

Võistluse direktor on Jõhvi kergejõustikutreener Viktor Predbannikov. Ta on öelnud, et sellise tiheda kavaga võistlus, kus toimuvad lühikese aja jooksul võistlused enamikul kergejõustikualadest, on hea võimete proov ka kohaliku kergejõustiku aktiivile ja kohtunikele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles