Ahtme promenaadi vastuvõtmine lükkus avastatud puuduste tõttu edasi

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ahtme promenaadi kontrollimas käinud ametnikud märgistasid ära kõik avastatud puudused.
Ahtme promenaadi kontrollimas käinud ametnikud märgistasid ära kõik avastatud puudused. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

18. juulil kavas olnud Ahtme uue promenaadi vastuvõtmine lükkus edasi, kuna linnaametnikud avastasid objektil mitmeid puudusi. Ehitajatel tuleb need kõrvaldada 1. augustiks.

"Promenaadi inspekteerimise käigus selgus, et esialgu on veel vara ehitajaid tänada. Avastatud puudused on väikesed, kuid neid on palju ning me ei kirjuta vastuvõtuaktile alla enne, kui need kõik on kõrvaldatud," sõnas Kohtla-Järve linnavalitsuse majandusteenistuse abilinnapea Vitali Borodin.

Ahtme promenaad on üle kuue kilomeetri pikk ning selle läbimiseks ja puuduste märgistamiseks kulus ametnikel ligi kolm tundi. Enamik avastatud puudusi on seotud haljastusega: mõnes kohas napib pinnast või pole rohuseemned idanema hakanud, mõningad lõigud on ebapiisava kaldega ja vihmaga võivad sinna veeloigud tekkida. Paiguti on vaja äärekivid välja vahetada või talviste koristustööde käigus kahjustada saanud asfaltkatet kohendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles