POLITSEI ⟩ Ameerika sõjaväelasena esinenud kelm pettis välja mitu tuhat eurot

Põhjarannik
Copy
Politseiauto. Illustratiivne foto
Politseiauto. Illustratiivne foto Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

72aastane Kohtla-Järve naine jäi ilma 1990 eurost. Ta jäi uskuma meest, kes võttis temaga vene keeles ühendust Instagramis ja esitles end Ameerika sõjaväelasena. Mees väitis, et tal oli sõjaväeteenistuses olles kogunenud suurem rahasumma, mille ta kandis Ameerikasse, aga nüüd küsib post selle ülekande eest käibemaksu. Sellist juttu tõsiselt võtnud naisel hakkaski mehest hale ja ta kandis talle oma arvelt 1990 eurot.

Mänguväljakul läksid käiku rusikad

Kolmapäeva õhtul Kohtla-Järvel Outokumpu tänava mänguväljakul tekkinud tüli lahendamisel lõid seni tuvastamata noorukid poissi, kes sai kergemalt vigastada, kuid arstiabi ei vajanud.

Samal päeval löödi ja vigastati 14aastast noormeest Sillamäel Rohelise tänava maja juures. Politsei püüab mõlema juhtumi puhul lööjad kindlaks teha.

13 Ukraina kodanikku jäid Eesti piiri taha

Piirivalvurid ei lubanud Narva piiripunktist edasi 13 Ukraina kodanikku, kuna nende Eesti reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ning puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Kõik nad saadeti tagasi Venemaale.

Piiri lähedal drooni lennutanud sakslane sai trahvi

Saksamaa kodanik, kes esmaspäeval Narvas Joala teel piiriäärsel alal kooskõlastamata drooni lennutas, sai selle eest 100 eurot trahvi.

Narva jõel tabati joobes väikelaevajuht

Neljapäeval tabasid piirivalvurid Narva jõel Kuningaküla juures väikelaevajuhi, kes juhtis veesõidukit üheprommilises joobes. Mehele määrati 200 euro suurune trahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles