Tervise- ja tööminister püüdis Narva visiidil mälestusmärkide teemat vältida

Ilja Smirnov
Copy
‎Tervise- ja tööminister Peep Peterson (vasakul) kohtus Eesti elektrijaamas Eesti Energia juhatuse esimehe Hando Sutteri, Enefit Poweri juhatuse liikme Andres Vainola ja ametiühingujuhtidega.‎
‎Tervise- ja tööminister Peep Peterson (vasakul) kohtus Eesti elektrijaamas Eesti Energia juhatuse esimehe Hando Sutteri, Enefit Poweri juhatuse liikme Andres Vainola ja ametiühingujuhtidega.‎ Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Tervise- ja tööminister Peep Peterson käis esmaspäeval Narvas tutvumas Kirde-Eesti tulevikuväljavaadetega ning Narva elektrijaamade energeetikute ja Narva haigla arstide tööga.

Kuna Nõukogude monumentide teisaldamisest tingitud pinged on piirilinnas endiselt õhus, püüti mälestusmärkide teemat peetud kohtumistel vältida. Ministri sõnul on tegemist tundliku teemaga.

"See, mis tehtud, ei ole võib-olla ilus ega ka mitte hea, kuid see kõik on juba möödas ja me peame edasi liikuma," vastas Peterson ajakirjanike küsimusele mälestusmärkide teisaldamise ja sellest tingitud ühiskondlike pingete kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles