Tarmo Post: kooli direktor peab täiega sukelduma kohalikku kogukonda

Erik Gamzejev
Copy
1. september oli esimene koolipäev ja Tarmo Postile esimene tööpäev Kohtla-Järve Järve kooli direktorina.
1. september oli esimene koolipäev ja Tarmo Postile esimene tööpäev Kohtla-Järve Järve kooli direktorina. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Kõige positiivsem on see, kui õpilased on särasilmsed ja ütlevad, et nad on oma koolist nii palju head ja kasulikku kaasa saanud," ütleb Tarmo Post, kes lõppeva nädala esmaspäeval oli veel Elva gümnaasiumi direktor, siis kaks päeva töötu, aga neljapäeval jagas juba Kohtla-Järve Järve kooli direktorina aabitsaid esimesse klassi minejatele.

Kuidas on möödunud need ligemale kaks kuud ehk see aeg, mis jäi teadasaamise, et olete valitud Kohtla-Järve Järve kooli direktoriks, ja tööleasumise vahele?

Suvel ikka puhkasin. Ma olen 13 aastat korraldanud augusti alguses koolijuhtide rattamatka. Seekord avastasime Raplamaad. Pärast seda matka läksid mõtted ikkagi töö peale. Praegu ongi keeruline aeg, ühelt poolt mõtlen Elva peale, kuidas saaks seal kõik asjad uuele inimesele hästi üle antud, ja samas mõtlen juba ka Kohtla-Järve peale, olgugi et leping sõlmitakse alles 1. septembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles