Kohtla-Järve vana ühiselamu on taas müügis

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Selle maja eelmine omanik Genbud Grupp ei suutnud kahe aastakümne jooksul hoonele kasutust leida. Vett vedama läksid ka uue omaniku plaanid.
Selle maja eelmine omanik Genbud Grupp ei suutnud kahe aastakümne jooksul hoonele kasutust leida. Vett vedama läksid ka uue omaniku plaanid. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Rohkem kui kümme aastat Kohtla-Järvel Järveküla teel tühjalt seisnud vana ühiselamu leidis aasta tagasi uue omaniku. Hoone ära ostnud firma OÜ CBDARST omanik Aleksandr Kulkov lubas mahajäetud hoonele uue elu sisse puhuda ning vuntsida sellest linna ilusaima maja. Nüüd on aga see maja taas müügis.

Ettevõtja Aleksandr Kulkov rääkis põlevkivikeemiatehase endist ühiselamut ära ostes entusiastlikult, et näeb sellel tondilossiks muutunud neljakorruselisel hoonel tulevikku: maja on tugev, paikneb kesklinnas, pinnad on suured ning kui need korda teha, võib neid välja üürima hakata. Enne talve tulekut lapiti katusel ära vett läbi lasknud kohad, tehti korda hoonet ümbritsev territoorium ning hakati koristama aastatega korrustele kogunenud prahti. Paraku sellega kõik ka piirdus. Uut omanikku pole objektil nähtud eelmisest talvest saati, kinnisvaraportaali aga ilmus kuulutus, et hoone on 20 000 euroga müügis.

Kulkovit ennast ei õnnestunud telefonitsi kätte saada, kuid tema abikaasa Marina Kulkova kinnitas, et hoone on tõepoolest müügis ja et temal on volitus kõigi OÜ CBDARST kinnisvaratehingute tegemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles