Kohtla-Järve spordikeskus ei leia jõusaali pidajat

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Wiru spordikeskuse väike jõusaal on kohandatud treenimiseks ujujatele, kuid alates 1. novembrist saavad seal harjutada ka teised soovijad.
Wiru spordikeskuse väike jõusaal on kohandatud treenimiseks ujujatele, kuid alates 1. novembrist saavad seal harjutada ka teised soovijad. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Üle 14 miljoni euro maksma läinud Wiru spordikeskus tegutseb juba teist aastat, ent ligi tuhande ruutmeetri suuruse pindalaga jõusaali pidajat pole senini leitud. Alates 1. novembrist kerkivad kõikide spordikeskuses pakutavate teenuste hinnad.

Kohtla-Järve spordikeskuse direktori Mihhail Kastritski sõnul pidasid nad peaaegu terve aasta läbirääkimisi Eesti suuremate spordiklubidega ja leidus ka huvilisi, kes plaanisid sel sügisel Kohtla-Järvele tulla. Sellest hoolimata ei laekunud Kohtla-Järve linnavalitsuse septembris välja kuulutatud konkursile mitte ühtegi avaldust.

"Raske öelda, miks nii läks. Võib-olla hirmutasid potentsiaalseid üürnikke hinnatõusud ning ettevõtjad kardavad, et tehtavad kulutused ei tasu end ära, kuna konkursi tingimuste kohaselt pidid nad kogu vajaliku varustuse ise soetama," arutles Kastritski. "Kõrged hinnad võivad eemale peletada ka inimesi, kes sooviksid siin treenimas käia. Kas külastajaid oleks ikka piisavalt, et tehtavad kulutused tagasi teenida? See on retooriline küsimus − riskima ei hakanud keegi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles