Ahtme klubi saab juubeliks uue saalipõranda

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Remonti oleks klubis mugavam teha suvel, kui loomekollektiivid puhkavad, ent klubi töötajad ja ringides käijad on tööde alguse üle sellegipoolest rõõmsad ning valmis kõik ebamugavused ära kannatama.
Remonti oleks klubis mugavam teha suvel, kui loomekollektiivid puhkavad, ent klubi töötajad ja ringides käijad on tööde alguse üle sellegipoolest rõõmsad ning valmis kõik ebamugavused ära kannatama. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Esmaspäeval saabusid ehitustöölised Ahtme klubisse tantsusaali põrandat vahetama. Remondiga kaasnevatele ebamugavustele vaatamata on see klubi töötajate ja ringides käijate sõnul nende asutuse 70. aastapäevaks parim kingitus.

Eelmisel nädalavahetusel lõbutses Ahtme klubi tantsusaalis 70 külalist − laupäevased teemapeod on siin majas väga populaarsed. Samal ajal kui linnaelanikud meelt lahutasid, muretses klubi direktor Tatjana Novožilova, kas vana saalipõrand pidutsejate jalge all üldse vastu peabki.

"Tol õhtul lauad õnneks läbi ei vajunud, aga just see juhtus esmapäeval, kui munitsipaalfirma OSK töölised objekti üle vaatama tulid," rääkis ta. "Nad võtsid põrandalauad üles ning tõdesid, et need olid tõepoolest täiesti läbi mädanenud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles