"KinoFF" jõuab tänavu ka vanglasse

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Natalja Matšenene ja Jana Budkovskaja märkisid pressikonverentsil, et rahvusvahelise filmifestivali programmi kokku panna ei olnud lihtne, kuid kindlasti leiab iga vaataja sealt midagi oma maitsele.
Natalja Matšenene ja Jana Budkovskaja märkisid pressikonverentsil, et rahvusvahelise filmifestivali programmi kokku panna ei olnud lihtne, kuid kindlasti leiab iga vaataja sealt midagi oma maitsele. Foto: Anasatassija Volkova

Laupäeval, 12. novembril kell 19 rullitakse Kohtla-Järve kultuurikeskuses lahti rahvusvahelise filmifestivali "KinoFF" punane vaip. Veel enne seda avatakse seal nukkude näitus ja toimub moeetendus. Esimest korda jõuab festival tänavu ka Viru vanglasse.

Pimedate Ööde filmifestivali (PÖFF) kõrvalfestival "KinoFF" toimub Ida-Virumaal neljandat korda. Korraldajad on kokku pannud mitmekesise programmi: vaadata saab uusi filme kogu maailmast ning igas festivalilinnas − Kohtla-Järvel, Jõhvis ja Narvas − on avatud ka lastele ja noortele mõeldud loomeplatvormid.

Festivali programmijuhi, režissöör Natalja Matšenene sõnul esitati tänavu Pimedate Ööde filmifestivalile üle 4000 filmi kogu maailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles