Jõhvi vallavanemat süüdistatakse ebaseaduslikus tegevuses seoses intsidendiga spordikooli duširuumis (2)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Foto: Матти Кямяря

Jõhvi volikogu opositsiooni kuuluv keskerakondlane Aleksei Naumkin süüdistab vallavanem Maris Toomelit õigusvastases tegevuses seoses juhtumiga, kus spordikooli endine juht sisenes naiste duširuumi ajal, mil üks inimene seal viibis.

Naumkin väidab oma arupärimises, et tänavu oktoobris "terve Ida- Virumaa sai skandaalse juhtumi tunnistajaks, mis toimus meie Jõhvi spordikooli dušruumis,

"Mingil arusaamatul kombel jäi silma selle endine direktor Toomas Nõmmiste ebameeldivas olukorras.

Jutt käib kas juhuslikust või tahtlikust naiste dušikülastusest hetkel, kui seal oli noor naine, nagu te kõik aru saate — alasti.

Selle fakti kohta esitati kaebus vallavanema Maris Toomelile, kuna spordikool on munitsipaallasteasutus," kirjutab Naumkin oma arupärimises.

Tema sõnul otsustas vallavanem Maris Toomel sisejuurdluse asemel "ilmselt oma endist erakonnakaaslast skandaalist päästa ja soovitas Toomas Nõmmistel "vaikselt", omal soovil avalduse kirjutades, tagasi astuda ja mitte anda asja kohtusse vöi politseisse."

Naumkini sõnul läks Toomel probleemi lahendades "ebaseaduslikule teele" ning tahab teada, miks Toomel ei pöördunud politseisse. Samuti küsib Naumkin vallavanemalt, kas ta vabandas isiklikult kannatanu ees ning kas lapsevanemad võivad olla kindlad, et nende lastel on spordikoolis ja teistes munitsipaalasutustes turvaline. Samuti tahab saadik teada, mida vallavanem on teinud, et sellised juhtumid edaspidi ei korduks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles