Vangis istuv Ossipenko ei saanud kohtu kaudu Jõhvilt nõutud raha

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Tänavu jaanuari lõpus ja veebruari algul tabas Jõhvit tõeline lumeuputus, millega teehooldusfirma N&V toime ei tulnud ning see maksis ettevõttele lepingu ülesütlemise. Praegu hooldavad Jõhvi tänavaid üle aastate ettevõtted, mis ei ole Nikolai Ossipenkoga seotud.
Tänavu jaanuari lõpus ja veebruari algul tabas Jõhvit tõeline lumeuputus, millega teehooldusfirma N&V toime ei tulnud ning see maksis ettevõttele lepingu ülesütlemise. Praegu hooldavad Jõhvi tänavaid üle aastate ettevõtted, mis ei ole Nikolai Ossipenkoga seotud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Viimase ajani korruptsioonikuritegudes kahtlustatavale Nikolai Ossipenkole kuulunud teehooldusfirma N&V kaotas kohtulahingu, kus ta nõudis Jõhvi vallalt raha ebakvaliteetse lumekoristuse eest tänavu veebruaris, kui vald lõpuks ettevõttega sõlmitud lepingud üles ütles.

Jaanuaris sõlmis Jõhvi vald N&Vga teehoolduslepingud, kuid jaanuaris-veebruaris alanud lumetormide ja -sadude ajal ei tulnud ettevõte Jõhvi teede-tänavate koristamisega toime ning vald hakkas esitama selle kohta pretensioone.

Firma tegi ettepaneku leping lõpetada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles