Reformierakonnalt ei tule Ida-Virumaale ühtegi eurot katuseraha (2)

Erik Gamzejev
Copy
Sel pildil on Jõhvis käimas Reformierakonna kampaania 2017. aasta kohalike valimiste eel tavapäraselt pannkookide küpsetamise ja lahke jagamisega. Katuseraha jagamisega Ida-Virumaale olid aga nende erakonnakaaslased parlamendis kitsid.
Sel pildil on Jõhvis käimas Reformierakonna kampaania 2017. aasta kohalike valimiste eel tavapäraselt pannkookide küpsetamise ja lahke jagamisega. Katuseraha jagamisega Ida-Virumaale olid aga nende erakonnakaaslased parlamendis kitsid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Suurima parlamendiparteina jagab Reformierakond kohalikeks investeeringuteks niinimetatud katuserahana laiali 1,1 miljonit eurot, millest Ida-Virumaale ei tule nende saadikute ettepanekute põhjal midagi.

Levinud tava on, et riigikogu liikmed suunavad katuseraha nendesse piirkondadesse, kust nad valitud on. Reformierakonnast osutus viimastel riigikogu valimistel Ida-Virumaalt valituks Eerik-Niiles Kross. Tema suunas oma katuseraha portsust 30 000 eurot aga Räpina vallavalitsusele. Märtsis toimuvatel riigikogu valimistel Kross teadaolevalt Ida-Virumaal enam ei kandideeri, üheks võimalikuks tema kandideerimise paigaks võib saada Lõuna-Eesti.

Erakonnakaaslased on pahased

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles