Reformierakonnast Eesti200 nimekirja kolinud Olga Pihlak: mul oli tunne, et kohalikke inimesi ei usaldata

Erik Gamzejev
Copy
Reformierakond jõudis Olga Pihlaku nimetada oma kandidaadiks, kuid nädalavahetusel otsustas ta liituda hoopis Eesti200 nimekirjaga.
Reformierakond jõudis Olga Pihlaku nimetada oma kandidaadiks, kuid nädalavahetusel otsustas ta liituda hoopis Eesti200 nimekirjaga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Reformierakonna poolt oma  kandidaadiks riigikogu valimistel nimetatud Olga Pihlak tegi ootamatu meelemuutuse ja liitus hoopis erakonna Eesti200 kandidaatide nimekirjaga.

Töötukassa Ida-Virumaa osakonna endisest büroojuhatajast ja praegusest Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni juhatuse liikmeest Olga Pihlakust sai tänavu 8. novembril ka Reformierakonna liige. Detsembri alguses teatas Reformierakond, et Pihlak kandideerib Ida-Viru ringkonnas nende nimekirjas ka riigikogusse. Erakonna sisevalimistel, mille sätiti paika kandidaatide üleriigiline pingerivi, jäi Pihlak nimekirja lõpuossa, 121. kohale. Nimekiri avaldatati reedel, 16. detsembril.

Järgmisel päeval, 17. detsembril, astus ta Reformierakonnast välja. Järgmisel päeval tegi ta Narva-Jõesuu jõululaadal valimiskampaaniat juba Eesti200 telgis, kus jagati ka flaierid, kus selle erakonna kandidaatide flaieril olid ka tema pilt ja nimi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles