Vangis istuv Ossipenko ei lepi rahakaotusega Jõhvis ning võitleb kohtus edasi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
N&V on aastaid Jõhvi tänavaid hooldanud. Aasta tagasi aga sattus ettevõte konflikti vallavalitsusega, kes süüdistas ettevõtet halvas töös ning lõpetas lepingu. Nüüd on asi kohtus, kus esimese lahingu Viru maakohtus võitis vald, teine on käimas Tartu ringkonnakohtus.
N&V on aastaid Jõhvi tänavaid hooldanud. Aasta tagasi aga sattus ettevõte konflikti vallavalitsusega, kes süüdistas ettevõtet halvas töös ning lõpetas lepingu. Nüüd on asi kohtus, kus esimese lahingu Viru maakohtus võitis vald, teine on käimas Tartu ringkonnakohtus. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Korruptsioonikahtlustuse tõttu praegu kolmandat kuud Viru vanglas istuv Nikolai Ossipenko ei lepi, et kuni sügiseni talle kuulunud firma N&V kaotas kehva teehoolduse tõttu Jõhvis enam kui 40 000 eurot, ning võitleb selle raha eest Tartu ringkonnakohtus edasi.

Mullu sügisel jättis Viru maakohus rahuldamata OÜ N&V hagi Jõhvi valla vastu. Kohtu arvates leidis tõendamist, et ettevõte ei saanud eelmise aasta alguses Jõhvi lumekoristusega hakkama, sellele viitas ka asjaolu, et firma ei vaidlustanud leppetrahve, mis talle kehva töö eest määrati.

Firma tahtis lepingu lõpetada ja siis jälle ei tahtnud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles