Boamao laulja Peeter Priks liitub Curly Stringsiga

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Peeter Priks jagab end mitme bändi vahel, jaanuaris võttis ta folk-rokkansambli Mandoterror kitarristina Kiviõli rahvamaja laval vastu kultuurkapitali aastapreemia.
Peeter Priks jagab end mitme bändi vahel, jaanuaris võttis ta folk-rokkansambli Mandoterror kitarristina Kiviõli rahvamaja laval vastu kultuurkapitali aastapreemia. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Peeter Priks, kes töötab Illuka koolis muusikaõpetajana ning on Ida-Viru muusikasõpradele tuntud peamiselt Boamaost ja Mandoterrorist, asub pilli mängima ka Curly Stringsis.

"Illuka koolis olen ikka õpetaja edasi ja Jõhvi gümnaasiumis püüan jätkuvalt koolibändidega tegelda. Boamao ja Mandoterrori jaoks on ka kohe kindlasti aega! Kui töötav süsteem luua, siis saan kõigega hakkama, sest pillimäng on väga hingelähedane," kommenteeris Peeter Priks.

Tuntud folkansambli Curly Stringsiga ühineb Peeter Priks kitarristina, sest Jaan Jaago, kes on seal seitse aastat musitseerinud, soovib edasi liikuda. Bändis juba mängib Ida-Viru päritolu muusik Villu Talsi (mandoliin, laul).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles