Wiru spordikeskuses avab uksed laste mängutuba Fun Time

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ülle Zõkova sõnul valisid nad mängutoa sisustust laste huvidest lähtudes ning eelistasid selliseid atraktsioone, millesarnaseid meie linnas veel ei ole.
Ülle Zõkova sõnul valisid nad mängutoa sisustust laste huvidest lähtudes ning eelistasid selliseid atraktsioone, millesarnaseid meie linnas veel ei ole. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Wiru spordikeskuses avab lähiajal uksed mängutuba Fun Time. Algajad ettevõtjad loodavad vallutada väikeste kohtlajärvelaste ja linna külaliste südamed põnevate ürituste ja atraktsioonidega, millesarnaseid pole Kohtla-Järvel ja Jõhvis seni pakutud.

"Täitub minu ammune unistus," rõõmustab mängutoa perenaine Ülle Zõkova. "Unistasin juba ammu, et meie linnas oleks mõni köitev koht lastele. Meie peres on kaks last − kolme- ja seitsmeaastane − ning nad armastavad meelelahutuskeskustes lustida. Käime sageli Tallinnas, Toilas, Narvas ja mujalgi. Meil on üsna suur linn, aga niisugust meelelahutust siin peaaegu ei pakutagi."

Seetõttu otsustas Ülle asja ise käsile võtta. Abikaasa Ilja toetas teda igati, pakkudes talle nii materiaalset kui ka füüsilist abi − praegu näiteks paneb ta mängutoa atraktsioone kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles