Kohtla-Järve on sunnitud ka ürituste pealt kokku hoidma

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Suvefestival "Muusika vee peal", mida Kohtla-Järve kultuurikeskus on viimased kaks aastat linnapargis korraldanud, on kohale meelitanud üle tuhande osaleja ja pealtvaataja. Kas see üritus ka tänavu suvel teoks saab, pole esialgu teada.
Suvefestival "Muusika vee peal", mida Kohtla-Järve kultuurikeskus on viimased kaks aastat linnapargis korraldanud, on kohale meelitanud üle tuhande osaleja ja pealtvaataja. Kas see üritus ka tänavu suvel teoks saab, pole esialgu teada. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tänavu on Kohtla-Järve linnaeelarves kultuuriürituste korraldamiseks ette nähtud 76 000 eurot. Seda on peaaegu sama palju kui eelmisel aastal, ent mitte kõik suured traditsioonilised projektid ei saa enam toetusele loota.

Kohtla-Järve linnavalitsuse hariduse ja kultuuri peaspetsialisti Irina Putkoneni sõnul on kultuuriürituste korraldamiseks tänavu linnaeelarves eraldatud 76 000 eurot. Sellele vaatamata ei osanud ta esialgu täpelt öelda, milliseid üritusi ja milliste summadega on linnavalitsus valmis toetama − esmalt tuleb kinnitada täpsustatud eelarve −, kuid on selge, et ürituste pealt tuleb hakata kokku hoidma.

"Veebruaris toimusid Kohtla-Järvel mitmed Eesti 105. aastapäevale pühendatud üritused. Üsna suuri kulutusi tuleb teha ka suve algul Tallinnas noorte laulu- ja tantsupeol osalevate kollektiivide transpordile," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles