PILDIGALERII ja VIDEO Jõhvi koodikoolis toimus karjääripäev

Põhjarannik
Copy
Karjääritorni ülesehitamine pole kerge ja kui teadmiste baas nõrguke, siis pilvedeni ulatuvat lendu ei tule, sai peol lauamängus järele proovida.
Karjääritorni ülesehitamine pole kerge ja kui teadmiste baas nõrguke, siis pilvedeni ulatuvat lendu ei tule, sai peol lauamängus järele proovida. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kolmapäeval kohtusid Jõhvi koodikoolis õppijad oma potentsiaalsete tööandjatega, et terve päeva jooksul kuulata loenguid ja omavahel suhelda.

Kokku osales esimesel sellelaadsel kokkusaamisel kuraditosin väga tuntud ja innovaatilist ettevõtet. "Nii said õppurid teada erinevate ettevõtete soovidest uuele tööjõule ja kavandatavatest arengusuundadest," ütles kood/Jõhvi kaasjuhataja Karin Künnapas. "Aga meie ambitsioon on suurem ja tegu oli väikese proovitööga. Tahaks edaspidi arendada seda teemat laiemalt ja oma kooli tutvustada enamatele ettevõtjatele ning ka potensiaalsetele õppuritele ja Jõhvi kogukonnale," lisas kooli turundus- ja kommunikatsioonijuht Antero Kevin Leedu. Arvutitarkust õppida pole kunagi hilja ja kool sisseastujatele vanusepiirangut ei sea. Olgu või pensionitunnistus taskus.

Päeva lõpetas väike õuepidu, kus osalejad said omavahel vabamas vormis suhelda ning lõbusaid mänge mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles