Katri Raik on volikogu toetusest ilma jäämas

Ilja Smirnov
Copy
Rahulolematust linnapea Katri Raigi tööga kostab tema enda valimisnimekirjast.
Rahulolematust linnapea Katri Raigi tööga kostab tema enda valimisnimekirjast. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik / Arhiiv

Rahulolematus Narva linnapea Katri Raigi tööga kõlab tema enda valimisnimekirjast, ehkki Raigi väljavahetamisest uue linnapea vastu esialgu juttu ei tehta. Raigi enda sõnul on saadikute ja koolijuhtide rollid volikogus lihtsalt segamini läinud.

Narva linnapea Katri Raik ütles 16. mail Raadio 4 eetris esinedes, et linnavalitsuse ja koolidirektoritest volikogu liikmete suhted ja rollid on segamini aetud ning kui linnavalitsus oli sunnitud koolijuhtide vastu ebapopulaarseid meetmeid rakendama, jäi volikogu töö seisma ja linnavalitsuse eelnõusid hakati blokeerima.

"Linnavolikogu maikuu istungil ei arutata ega kinnitata linna lisaeelarvet, mistõttu me ei saa ka läbi viia olulisi hankeid. Näiteks teede remondi hanget, mis on kõigile südamelähedane. Samuti ei saa me arutada Kreenholmi kultuurikvartali küsimust, mis tooks linnale kuni nelikümmend miljonit eurot investeeringuid. Me ei saa arutada ka muudatusi hariduse arengukavas. Oleme segi ajanud töösuhted ja suhted linnavolikogus," ütles Raik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles