POLITSEI Elektritõuksiga kukkunud joobes naine sai viga

Põhjarannik
Copy
Politseiauto. Illustratiivne foto
Politseiauto. Illustratiivne foto Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

27. juuni südaöö paiku kukkus 58aastane joobes naine Narva-Jõesuu linnas Vabaduse puiesteel elektrilise tõukerattaga sõites, kui märkas vasakul kõrvalteel talle tee andmiseks peatunud sõiduautot Toyota Avensis. Sõiduautoga kokkupuudet ei olnud. Tõukerattur toimetati haiglasse.

Narvas löödi eakat naist

27. juunil sai politsei teate, et Narvas Kerese tänaval löödi 73aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kohtla-Järvel varastati köögitehnikat ja toitu

26. juunil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Olevi tänavas asuval korteril on lõhutud aken ning varastatud gaasiboiler, köögitehnikat ja ka toitu. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Netikelm varastas sillamäelannalt raha

Politseisse pöördus Sillamäel elav naine, kes müüs Facebook Marketplace'i kaudu kaupa ning kellega võttis ühendust teine naine, avaldades soovi kaupa osta. Kelm saatis müüjale lingi, mille kannatanu ka avas. Kannatanu sisestas avatud lingil oma Mobiil-ID andmed ning hiljem avastas, et tema pangakontolt on kadunud 400 eurot.

Ekskavaatorist varastati kaamera

27. juunil sai politsei teate, et Alutaguse vallas Vasavere külas on varastatud ekskavaatori kabiinist videokaamera. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles