Narvas algab Ida-Virumaa esimese jalgpallihalli ehitamine

Põhjarannik
Copy
Selline jalgpallihall peaks pisut rohkem kui aasta pärast kerkima Narva Kreenholmi tänavale.
Selline jalgpallihall peaks pisut rohkem kui aasta pärast kerkima Narva Kreenholmi tänavale. Foto: Eskiis / Narva linnavalitsus

Narva linn sõlmis firmaga Revin Grupp lepingu jalgpallihalli ehitamiseks, milleks kulub ligemale 7 miljonit eurot.

Narva jalgpallihall loob uued võimalused nii linna jalgpalluritele kui ka kergejõustiklastele. Edaspidi on piirilinnas võimalik vaatamata ilmastikuoludele täismõõtmetes kunstmuruväljakul jalgpalli mängida. Täiendavalt parandavad väljaku ümber loodud jooksurajad ka kergejõustiklaste treenimisvõimalusi. Narvas puudub kergejõustiku sisehall.

Narva spordijuhi Dmitri Verguni sõnul on tegemist märkimisväärse panusega linna sporditaristu arendamisse, mis loob eeldused kvaliteetseks ja mitmekesiseks spordiharrastuseks nii täiskasvanute kui ka laste ja noorte jaoks.

Kompleks rajatakse Kreenholmi linnaossa aadressil Kreenholmi 60, Kreenholmi 64. Kolmeteistkümne ja poole kuu jooksul ehitatakse kaasaaegne pneumohall ja olmehoone koos välisrajatistega. Objekt rajatakse vastavalt Projektibüroo OÜ koostatud ehitusprojektile.

Uude halli ehitatakse jalgpalliväljak (mõõduga 64x100 m) koos tartaankatte ja 4 jooksurajaga (sh 2 jooksurada ümber väljaku). Samuti kuulub hankesse ümbruse korrastamine. Riik on lubanud jalgpallihalli rajamist toetada 1,5 miljoni euroga.

1,5 miljonit eurot eraldas riik jalgpallihalli ehitamiseks ka Jõhvi, ent Jõhvi vallavalitsus tagastas selle raha, kuna leidis, et vallale käib kerkinud ehitushindade juures omaosaluseks mitme miljoni euro kulutamine üle jõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles