Kohtla-Järve volikogu kaks fraktsiooni täiendasid ridu

Erik Gamzejev
Copy
Palju aastaid linnavolikogus Keskerakonda esindanud Vladmir Evve ja Anna Rentik on nüüdsest valimisliidu Restart Kohtla-Järve fraktsiooni liikmed.
Palju aastaid linnavolikogus Keskerakonda esindanud Vladmir Evve ja Anna Rentik on nüüdsest valimisliidu Restart Kohtla-Järve fraktsiooni liikmed. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kahel Kohtla-Järve linnavolikogu fraktsioonil on õnnestunud oma ridu täiendada.

Fraktsiooniga Restart Kohtla-Järve on ühinenud Anna Rentik ja Vladimir Evve, kes valiti volikogusse Keskerakonna nimekirjast, kuid kes erimeelsuste tõttu ei kuulunud Keskerakonna fraktsiooni koosseisu. Restardi fraktsioon on nüüdseks kuueliikmeline.

Keskerakonna fraktsiooniga liitunud Maria Merkulova ja Jevgeni Saltõkov valiti volikogusse valimisliidust Progress. Lisaks taasliitus fraktsiooniga Tiit Lillemets, kes kandideeris Keskerakonna nimekirjas. Ta oli ligemale aasta aega ka Kohtla-Järve linnavolikogu esimees, ent mullu sügisel avaldati talle umbusaldust, kui talle esitati kahtlustus korruptsioonikuritegudes. Keskerakonnal on volikogus nüüd suurim, kaheksaliikmeline fraktsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles