VKG omanik: Ida-Virumaal on nälga parema elu järele

Erik Gamzejev
Copy
Kristjan Piilmanni sõnul mängivad Ida-Virumaa parema tuleviku loomisel põhilist rolli olemasolevad ettevõtted, kuna praeguses olukorras on välisinvestorite huvi kõrgete riskide ja laenukulude tõttu väga väike.
Kristjan Piilmanni sõnul mängivad Ida-Virumaa parema tuleviku loomisel põhilist rolli olemasolevad ettevõtted, kuna praeguses olukorras on välisinvestorite huvi kõrgete riskide ja laenukulude tõttu väga väike. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Ida-Virumaa põhitugevus on see, et siin on veel endiselt nälga parema elu järele," tõi suurettevõtte Viru Keemia Grupp üks omanikest ja nõukogu liige Kristjan Piilmann esile ühe põhilise argumendi, miks on Ida-Virumaal paljudele ebasoodsatele teguritele vaatamata ikkagi hea ettevõtlusega tegelda.

Piilmanni sõnul jätkab VKG põlevkivist õli ja muude toodete tootmist niikaua, kuni turg seda lubab. "Loodame, et ei teki sellist olukorda, kus kunstlikult pannakse paika mingi kuupäev, kui kaua võib põlevkivitööstus tegutseda," ütles ta teisipäeval Jõhvi kontserdimajas toimunud Delfi korraldatud Ida-Viru konverentsil.

Riigivõimu rapsimine hävitab investeerimishuvi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles