Kohtla-Järve sotsid ei jõudnud koalitsiooniläbirääkimiste alustamise osas selgusele

Erik Gamzejev
Copy
Sotsidest eesotsas nende liidri Eduard Odinetsiga sõltub suuresti, milline võimuliit Kohtla-Järvel järgmisena sünnib.
Sotsidest eesotsas nende liidri Eduard Odinetsiga sõltub suuresti, milline võimuliit Kohtla-Järvel järgmisena sünnib. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogus praegu kaalukeeleks olevad viis Sotsiaaldemokraatliku Erakonna saadikut ei jõudnud neljapäeva õhtul toimunud koosolekul üksmeelele, kas võtta vastu valimisliidult Restart Kohtla-Järve tulnud ettepanek alustada koalitsiooniläbirääkimisi või mitte.

Fraktsiooni esimees Eduard Odinets, kes on ka volikogu esimees ja riigikogu liige, ütles, et ettepanekut arutatakse edasi, aga millal otsus võib tulla, ei oska ta öelda. 

Odinetsi sõnul ei õnnestunud otsust teha, kuna fraktsiooni liikmete seas on väga erinev suhtumine nii valimisliitu Restart Kohtla-Järve kui ka alates veebruarist ametis olevasse Virve Linderi vähemusvalitsusse. Oma seisukohta Odinets avaldada ei soovinud. "Me oleme seni kõiki olulisi otsuseid teinud üksmeelselt ja järgime seda põhimõtet ka selle ettepaneku osas," põhjendas ta lisades, et olukord on väga keeruline. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles