Toila lastevanemad paluvad ministril n-ö sajandi pakkumine tagasi võtta (1)

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Maria Ronk ja Piret Toovis on viimase nädala elanud võitluse tähe all, et Toilas säiliks gümnaasiumiaste. Marial on kaks ja Piretil kolm kooliskäivat last, kes neile kaasa elavad. Kokku õpib Toila gümnaasiumis 259 õpilast, neist gümnaasiumiastmes 56.
Maria Ronk ja Piret Toovis on viimase nädala elanud võitluse tähe all, et Toilas säiliks gümnaasiumiaste. Marial on kaks ja Piretil kolm kooliskäivat last, kes neile kaasa elavad. Kokku õpib Toila gümnaasiumis 259 õpilast, neist gümnaasiumiastmes 56. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lastevanemad tegid haridus- ja teadusministrile ettepaneku võtta tagasi Toila vallavalitsusele tehtud investeerimisettepanek, mille tingimuseks on gümnaasiumiosa sulgemine Toilas.

Lastevanemad, kes algatasid sel nädalal petitsiooni Toila gümnaasiumiosa säilitamiseks ja on kogunud peaaegu tuhat toetushäält, saatsid kolmapäeva õhtul pöördumise haridus- ja teadusministrile Kristina Kallasele.

"Me ei ole valla vastu, vaid tahame aidata valda paremaks teha. Et riik annaks raha koolimaja rekonstrueerimiseks ja gümnaasiumi edasipidamiseks," selgitas lapsevanem Piret Toovis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles