Swedbank kolib Jõhvi kontori Tsentraali

Põhjarannik
Copy
Swedbanki kontor Jõhvis on aastakümneid olnud Rakvere põigus asuval tänaval, järgmisel aastal vabastab pank selle maja ja kolib Tsentraali.
Swedbanki kontor Jõhvis on aastakümneid olnud Rakvere põigus asuval tänaval, järgmisel aastal vabastab pank selle maja ja kolib Tsentraali. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Swedbank kolib järgmisel aastal oma Jõhvi kontori keskväljaku ääres asuvasse ärikeskusesse Tsentraal.

Swedbanki Jõhvi kontor on aastakümneid tegutsenud Jõhvi kesklinnas Rakvere tänava põigus hotelli Wironia kõrval asuvas hoones. Panga teatel pole nad praegu selle hoone omanikuks, vaid rendivad seal pindu. Jõhvi kontor on jäänud piirkonnas ainsaks Swedbanki esinduseks, kuna Kohtla-Järvel on pank kõik varem tegutsenud kontorid kinni pannud.

Swedbanki kontorivõrgu juht Brita Kuldkepp sõnas, et pank otsis Jõhvis uusi paremate tingimustega ruume. Pank lahkub praegusest majast ja kolib Tsentraali järgmise aasta kolmandas kvartalis. Jõhvi kontoris töötab üle 40 inimese.

Tsentraal on viimase aasta jooksul läbinud täieliku uuenduskuuri ja uue ilme on saanud nii keskuse sisu kui välimus. Hoones tegutsevad teiste seas Maxima, Jysk, Sinsay ja mitmed teised kauplused, aga ka 24/7 spordisaal. Samuti asuvad seal Ida-Virumaa ettevõtluskeskuse, Eesti vanglatööstuse ja mitmete teiste asutuste ja ettevõtete, sealhulgas ka Põhjaranniku toimetuse ruumid. Kinnisvarafondile East Capital kuuluva Tsentraali tegevjuhi Anneli Männi sõnul on keskuse uuenenud kontseptsioon ennast tõestanud ning ettevõtete poolt kõrgelt hinnatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles