POLITSEI Tulistamine Kohtla-Järvel

Põhjarannik
Copy
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Taavi Sepp

11. novembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval tulistas mees relvataolisest esemest. Politseinikud pidasid kinni 21aastase mehe. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Naine ründas kaaslast kahvli ja pudeliga

10. novembril sai politsei teate, et Narvas Juuli tänaval puhkes joobes elukaaslaste vahel konflikt, mille käigus ründas 38aastane naine 39aastast meest kahvliga ja lõi teda pudeliga pähe. Kiirabi andis mehele kohapeal esmaabi ning politseinikud pidasid naise kinni.

Mees sai kakluses viga

11. novembril pöördusid politsei poole kolm noormeest, kes andsid teada, et Jõhvis asuva ööklubi juures toimub kaklus. Politseinike saabudes oli sündmuskohal 44aastane mees, kes oli viga saanud.

Purjus poeg lõi ema

10. novembril laekus politseile info, et Sillamäel Hariduse tänaval lõi joobes 42aastane poeg oma ema käega näkku. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kiviõlis sattus mees rünnaku ohvriks

10. novembril pöördus politseisse 31aastane mees, kes andis teada, et 24aastane mees oli teda Kiviõlis Soo tänaval rusikaga näkku löönud.

Noorte vahel tekkis jõusaalis konflikt

12. novembril pöördus politseisse mees, kes andis teada, et 16aastane noormees oli tema tütart Jõhvi jõusaalis rusikaga näkku löönud.

Lõi poes meest

12. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja allee kaupluses lõi 30aastane mees 63aastast meesterahvast. Politseinikud pidasid 30aastase mehe kinni.

Kõigi nende vägivallajuhtumite puhul alustas politsei kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles