NAISED HOOLITSEVAD ILU EEST: Tiiu Sepp ja Merle Harjo haigla peahoone vestibüülis, kus leidub nüüdiskunsti, aga kus toodi sel kevadel renoveerimistöödega kipsi alt välja ka ilusad sambad ja laekarniisid. "Rahvusarhiivi filmikaadrid ja vanad pildid aitasid meil maja vestibüüli korda teha. Varem me ei teadnud, et sambad, mis stalinistliku arhitektuuri pärlina on maja ees, kaunistavad tegelikult ka peasissepääsu ja trepihalli seestpoolt. Nagu ka karniisid olid siiani kipsi all peidus," ütleb Merle Harjo.
NAISED HOOLITSEVAD ILU EEST: Tiiu Sepp ja Merle Harjo haigla peahoone vestibüülis, kus leidub nüüdiskunsti, aga kus toodi sel kevadel renoveerimistöödega kipsi alt välja ka ilusad sambad ja laekarniisid. "Rahvusarhiivi filmikaadrid ja vanad pildid aitasid meil maja vestibüüli korda teha. Varem me ei teadnud, et sambad, mis stalinistliku arhitektuuri pärlina on maja ees, kaunistavad tegelikult ka peasissepääsu ja trepihalli seestpoolt. Nagu ka karniisid olid siiani kipsi all peidus," ütleb Merle Harjo. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

​Ida-Viru erameditsiini lipulaeva tüürivad võimsad naised: Tiiu Sepp ja Merle Harjo.

Kunagise Jõhvi haigla praegune omanik Tiiu Sepp tuli siia 1998. aastal lastehaigla peaarstiks, juhtides aastaid maakonna ainsat lastehaiglat.

Kommentaarid
Copy