Saunaminister esitles sauna-aasta lõpus Vokas uut saunaraamatut

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
VILJAKAS SULESEPP: Rein Sikk on välja andnud seitse raamatut, neist kaks − "Vihaga, kuid vihata" ja "Sauna vägi" − jagavad saunatarkusi. "Ka "Minu Ugrimugris" ja "Minu Virumaas" on päris palju saunateemat sees," ütleb ta.
VILJAKAS SULESEPP: Rein Sikk on välja andnud seitse raamatut, neist kaks − "Vihaga, kuid vihata" ja "Sauna vägi" − jagavad saunatarkusi. "Ka "Minu Ugrimugris" ja "Minu Virumaas" on päris palju saunateemat sees," ütleb ta. Foto: Sirle Sommer-Kalda / Põhjarannik

Äsja ilmunud raamatus "Sauna vägi" vastab sauna-aasta algataja, saunaminister ja Maalehe ajakirjanik Rein Sikk 365 küsimusele. Küsimuste sadu tabas teda ka reede õhtul Voka raamatukogus lugejatega kohtudes. Näiteks soovisid kohaletulnud teada, milline on parim saun.

"Igal saunal on oma voorused ja puudused. Seda on hästi raske öelda, et üks saun on teisest oluliselt parem," tõdeb Rein Sikk.

Küll on saunasõpradel kahju igast kinnipandud saunast, sest iga saun on Eesti rikkus. Sauna-aastat võib saunaministri hinnangul lugeda kordaläinuks, kui sulgemisest õnnestub päästa Tamsalu ja Viljandi avalik saun. "Silma jääb tendents, et otsustajad pole ise avalikus saunas käinud, aga teavad, et see tuleb sulgeda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles