Prokurör: Kohtla-Järve endise abilinnapea peksmisel puudus poliitiline motiiv

Põhjarannik
Copy
Endine Kohtla-Järve majandusvaldkonna abilinnapea Erik Setškov langes kallaletungi ohvriks tänavu 7. oktoobril.
Endine Kohtla-Järve majandusvaldkonna abilinnapea Erik Setškov langes kallaletungi ohvriks tänavu 7. oktoobril. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Prokuratuuri kinnitusel ei olnud 7. oktoobri õhtul Kohtla-Järve vanalinnas aset leidnud tollase abilinnapea Erik Setškovi ründamine kohaliku ettevõtja Oleg Šilovi poolt seotud poliitiliste põhjustega. 

Toimunu uurimist juhtiva ringkonnaprokuröri Liina Pikma sõnul ei olnud Ida Prefektuuri ja Viru Ringkonnaprokuratuuri poolt seni kindlakstehtu kohaselt tegemist konkreetselt ja personaalselt abilinnapea Erik Setškovi vastu suunatud ja poliitilistest motiividest lähtuva vägivaldse rünnakuga. "Pigem viitavad senised uurimistulemused, et kahtlusalune polnud konflikti sattudes teadlik E. Setškovi isikust ega tema ametikohast Kohtla-Järve linnavalitsuses," teatas Pikma llisades, et  selle konflikti tekke tegelikke tagamaid ja osapoolte täpset rolli sündmustes saame kirjeldada käimasoleva kohtueelse menetluse lõppedes.

Setškov on ise varem kinnitanud, et ta langes kallaletungi ohvriks 7. oktoobri õhtul, kui ta oli hindamas tormikahjusid Kohtla-Järve vanalinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles