KONTSERT "Väike laul suurele lavale" Jõhvi kontserdimajas

Põhjarannik
Copy
Laval on solist Otto Kurm ja Kohtla-Järve gümnaasium noorteorkester ning Põltsamaa muusikakooli kammerorkester Teno Kongi juhatusel.
Laval on solist Otto Kurm ja Kohtla-Järve gümnaasium noorteorkester ning Põltsamaa muusikakooli kammerorkester Teno Kongi juhatusel. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

12. detsembril Jõhvi kontserdimajas toimunud kontserdil "Väike laul suurele lavale" tulid esmaettekandele 23 uut laulu, mille autoriteks olid õpilased ja õpetajad Eestimaa erinetvatest koolides. Avaldame ligemale pooletunnise kokkuvõtte sellest kontserdist. 

Kohtla-Järve gümnaasiumi eestvedamisel viiendat aastat toimunud kontserdil "Väike laul suurele lavale" tulid esiettekandele Ida-Virumaal, Viljandis, Tallinnas, Raplas, Paides, Tartus, Antslas ja Sakus sündinud laulud, millele tegid seaded heliloojad Tõnis Kõrvits ja Siim Aimla. Solistideks olid nii õpilased kui õpetajad.

Koos Kohtla-Järve gümnaasiumi noorteorkestriga olid sel aastal keelpillidega laval ka Põltsamaa muusikakooli kammerorkestri noored, andes solistide esitatud lauludele võimsa sümfoonilise saate. Kaht orkestrit korraga juhatas Teno Kongi.

Kontserdi videosalvestuse tegi Event Media ja pildigalerii Matti Kämärä (Põhjarannik).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles