Jõhvi vallajuhid kutsuvad jalutama ja jalgpalliklubi jooksma

Põhjarannik
Copy
Kui detsembri alguses jagas Jõhvi vallavanem Maris Toomel koos Mihkli koguduse õpetaja Peeter Kalduriga advendituld, siis 2. jaanuari õhtul kutsuvad vallajuhid muusikaväljakult algavale ja seal ka lõppevale jalutuskäigule.
Kui detsembri alguses jagas Jõhvi vallavanem Maris Toomel koos Mihkli koguduse õpetaja Peeter Kalduriga advendituld, siis 2. jaanuari õhtul kutsuvad vallajuhid muusikaväljakult algavale ja seal ka lõppevale jalutuskäigule. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi valla juhid kutsuvad 2. jaanuari õhtul alustama uut aastat ühise jalutuskäiguga, jalgpalliklubi Phoenix aga 1. jaanuaril jooksma

2. jaanuaril kell 18 Jõhvi muusikaväljakul algaval umbes 5 kilomeetri pikkusel jalutuskäigul on kavas vaadata Jõhvis viimasel ajal valminud uusi objekte. Ühtlasi saab jalutuskäigu ajal arutada Jõhvi tulevikuplaane ja pärida vallajuhtidelt aru, miks osa plaane viiakse ellu ja teised on jäänud kõrvale või ootama paremaid aegu. "Ootame teid osalema ja kaasa mõtlema, sest just teie arvamus ja ettepanekud on need, mis aitavad kujundada meie kodukandi tulevikku. Koos saame teha imesid ja muuta Jõhvi valda veelgi paremaks paigaks elamiseks," teatas vallavalitsus oma üleskutses.

Ringikujuline jalutuskäik lõpeb samuti muusikaväljakul, kus osalejatele pakutakse kuuma jooki ja magusat. 

Jalgpalliklubi Phoenix kutsub aga juba 1. jaanuaril kell 12 huvilisi Jõhvi muusikaväljakule tervitama uut aastat ühise jooksuga või kõnniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles