Moskva kinnitas Ivangorodi piiripunkti sulgemist alates veebruarist

Ilja Smirnov
Copy
Rosgranstroi pressitalituse esitatud eskiiside põhjal tundub, et Ivangorodi piiripunkt pärast kahe aasta pikkust moderniseerimist väliselt just kuigi palju ei muutu.
Rosgranstroi pressitalituse esitatud eskiiside põhjal tundub, et Ivangorodi piiripunkt pärast kahe aasta pikkust moderniseerimist väliselt just kuigi palju ei muutu. Foto: Rosgranstroi

Venemaa piirirajatiste ehituse ja käitamise direktoraat Rosgranstroi on kinnitanud, et alates 1. veebruarist suletakse rekonstrueerimistööde tõttu Ivangorodi piiripunkt sõidukitele. Tööde piirkonnas saavad ligemale kaks aastat piiri ületada vaid ehitustehnika ja jalakäijad.

1. veebruarist suletakse ajutiselt rekonstrueerimiseks Ivangorodi piiripunkt, teatas Rosgranstroi üheksa päeva enne määratud tähtaega. Varem teatas Moskva ametlikult, et korralduse Ivangorodi piiripunkt rekonstrueerimiseks sulgeda allkirjastas 3. novembril Venemaa peaminister Mihhail Mišustin.

Rosgranstroi kinnitas ka varem kõlanud väidet, et Ivangorodi piiripunkti jalakäijate alal toimib liiklus edasi. Selleks paigutatakse tööde ajaks ehitusalale ajutised konstruktsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles