Sillamäelasi pahandab Kalda tänaval tehtav harvendusraie

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Aeg-ajalt peavad töölised murdunud või ohtlikuks muutunud puudeni jõudmiseks endale traktoriga teed rajama.
Aeg-ajalt peavad töölised murdunud või ohtlikuks muutunud puudeni jõudmiseks endale traktoriga teed rajama. Foto: Erakogu

Sillamäel on käimas suuremahulised tööd linnatänavate ja parkide puhastamiseks murdunud ja ohtlikest puudest ning võsast. Viimastel päevadel aga on tööliste toimetamist hakanud segama "looduskaitsjate" liigagar tegevus.

Osa sillamäelasi on veendunud, et Kalda tänava terviserajal ja nõlval toimetavad masinad ja tehnika võivad pargiala kahjustada. Mõned eriti innukad linlased astuvad töölistele ja töötavale tehnikale lausa ligi, takistades nõnda nende tööd ja tekitades ohtlikke olukordi.

"Kui see nõnda jätkub, võib firma, kelle tuleku üle me nii rõõmustasime, ohutusriske hinnanuna siin tööd peatada ning viia oma tehnika mujale, teistes linnades paiknevatele objektidele," sõnas Sillamäe volikogu majanduskomisjoni liige Dmitri Lett. "Sel juhul jääb ohtlike puude eemaldamine ja rannikuala korrastamine linna ja selle elanike õlule. Teist võimalust oma territooriumide kiireks kordategemiseks ilma ise selleks kulutusi tegemata linnal ei tule," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles