Kohtla-Järve linnapea soovib abilinnapeale sada kriitikavaba päeva

Erik Gamzejev
Copy
Deniss Šalkauskas (paremal) on abilinnapeana Henri Kaselo juhitavas Kohtla-Järve linnavalitsuses ametis olnud neli kuud. Selle aja jooksul on opositsioon korduvalt seadnud kahtluse alla tema sobivuse sellesse ametisse. Varem on linnapea kaitsnud teda, kuid nüüd arvab ta, et Šalkauskas peab valima, kas jätkata tõsist sporditegemist või tööd abilinnapeana.
Deniss Šalkauskas (paremal) on abilinnapeana Henri Kaselo juhitavas Kohtla-Järve linnavalitsuses ametis olnud neli kuud. Selle aja jooksul on opositsioon korduvalt seadnud kahtluse alla tema sobivuse sellesse ametisse. Varem on linnapea kaitsnud teda, kuid nüüd arvab ta, et Šalkauskas peab valima, kas jätkata tõsist sporditegemist või tööd abilinnapeana. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnapea Henri Kaselo palub volikogu opositsioonilt, kes on korduvalt seadnud kahtluse alla hariduse ja kultuuri abilinnapea Deniss Šalkauskase võimed, anda talle ametisse sisseelamiseks sada kriitikavaba päeva.

Vastates volikogu liikme ja Kohtla-Järve gümnaasiumi direktori Hendrik Aguri arupärimisele, mis seadis kahtluse alla Šalkauskase võimed linna haridusvaldkonna juhtimisel, kinnitas Kaselo, et abilinnapea on läinud järjest paremaks ning ta on tema tegevusega kokkuvõtlikult rahul. Linnapea sõnul on loomulik, et iga inimene vajab aega oma töösse sisseelamiseks ja seepärast on tavaks anda näiteks 100 kriitikavaba päeva enese tõestamiseks. "Paraku Deniss Šalkauskase puhul pole sellest lähtutud ning kahjuks on mindud väga isiklikuks," leidis Kaselo, kes juhib oma linnavalitsusega Kohtla-Järvet eelmise aasta novembri lõpust.

Agur: abilinnapea ei räägi midagi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles