Kohtla-Järve kahest vanast koolimajast saab uue krimifilmi võttepaik

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ahtme endise algkooli hoonest, mille uksed suleti viis aastat tagasi, saab peagi võttepaik.
Ahtme endise algkooli hoonest, mille uksed suleti viis aastat tagasi, saab peagi võttepaik. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Produktsioonifirma 8v8NtS pöördus Kohtla-Järve linnavalitsuse poole, saamaks luba kasutada kahte linna vana koolimaja Eesti-Ameerika uue mängufilmi võttepaigana. Filmivõtetesse on plaanis kaasata ka Jõhvi ja Kohtla-Järve elanikke.

Krimifilmi "Juvenile inspector" ("Alaealiste asjade inspektor") võtted on kavas tänavu mais-juunis. Projekti direktor ja produtsent on üle kümne aasta tagasi Venemaalt Eestisse kolinud ärimees Pavel Gavrilin, kes ehitab Jõhvi butiikhotelli ja korraldas mullu augustis Jõhvis esimese rahvusvahelise sõltumatute sõjavastaste filmide festivali.

Projekti koordinaator Mihhail Altement rääkis, et veebruaris käis Kohtla-Järvel filmimeeskonna esindaja, kellega koos uuriti võimalikke võttepaiku ning valiti välja Ahtmes Sõpruse 33 ja Järve linnaosas Spordi 2 paiknev endine koolimaja. Neid hooneid ei ole enam ammu kasutatud, ent produktsioonifirma on lubanud tagada inimeste täieliku ohutuse võtete ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles