Kohtla-Järve abilinnapea läks volikogus eelnõude ettekandmise asemel jooksuvõistlusele

Erik Gamzejev
Copy
Deniss Šalkauskas (paremal) on abilinnapeana Henri Kaselo juhitavas Kohtla-Järve linnavalitsuses ametis olnud neli kuud. Selle aja jooksul on opositsioon korduvalt seadnud kahtluse alla tema sobivuse sellesse ametisse. Varem on linnapea kaitsnud teda, kuid nüüd arvab ta, et Šalkauskas peab valima, kas jätkata tõsist sporditegemist või tööd abilinnapeana.
Deniss Šalkauskas (paremal) on abilinnapeana Henri Kaselo juhitavas Kohtla-Järve linnavalitsuses ametis olnud neli kuud. Selle aja jooksul on opositsioon korduvalt seadnud kahtluse alla tema sobivuse sellesse ametisse. Varem on linnapea kaitsnud teda, kuid nüüd arvab ta, et Šalkauskas peab valima, kas jätkata tõsist sporditegemist või tööd abilinnapeana. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Kohtla-Järve hariduse- ja kultuuri abilinnapea Deniss Šalkauskas pidi tänasel erakorralisel volikogu istungil kandma ette eelnõud, mis puudutavad linna haridusvõrgu korrastamist, kui ta siirdus selle asemel hoopis Serbiasse krossijooksu maailmameistrivõistlustele. 

Kohtla-Järve linnapea Henri Kaselo ütles, et opositsioonilt ohtralt kriitikat saanud abilinnapea hariduse ja kultuuri valdkonnas Deniss Šalkauskas peab otsustama, kas ta tahab olla sportlane või abilinnapea.

"Ega see pikalt niiviisi enam ei toimi," sõnas linnapea selle kohta, et kõigest neli kuud ametis olnud Šalkauskas, kes on Eesti üks paremaid keskmaajooksjaid, on võistluste ja treeningute tõttu korduvalt ootamatult end töölt vabaks võtnud ning tõenäoliselt tuleb tal suvisel võistlushooajal seda veelgi teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles