Alaealine neiu pussitas endast kolm aastat vanemat naist

Põhjarannik
Uuendatud 9. aprill 2024, 12:45
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

6. aprilli öösel sai politsei teate, et Narvas ühes korteris lõi 17aastane neiu 20aastast naist noaga. Kiirabi viis viga saanud naise haiglasse. Politseinikud pidasid 17aastase neiu kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kaks meest läksid naisele kallale ja viidi politseisse

6. aprillil sai politsei kõne naiselt, kes andis teada, et Kohtla-Järvel Uue tänava korteris ründasid teda 52- ja 46aastane mees. Kiirabi viis viga saanud naise haiglasse ja politseinikud pidasid mehed kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Purjus mees sai vintis naiselt peksa

7. aprillil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava korteris lõi alkoholijoobes 48aastane naine oma elukaaslast. Kiirabi andis viga saanud mehele esmaabi ja ta viidi kainenema. Politseinikud pidasid meest rünnanud naise kinni.

Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Libapakk jättis rahast ilma

5. aprillil pöördus politseisse 20aastane naine, kes sai telefonis sõnumi, et ta peab paki saamiseks kinnitama oma aadressi. Lingile vajutades avanes väidetavalt Omniva lehekülg, kus naine sisestas oma aadressi ja tasus nõutud teenustasu. Hiljem avastas naine, et tema pangakontolt on maha läinud 350 eurot.

Narva-Jõesuus sõitis auto jalakäijale otsa

7. aprillil sõitis sõiduautot Mitsubishi Pajero juhtinud 59aastane mees Narva-Jõesuus Kesk tänav 7 juures otsa sinna pargitud sõiduautole Subaru XV ja 45aastasele naisterahvale.

Jalakäija viidi haiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles