Kohtla-Järve võimudel on kahtlus, et Veršinin võis seadust rikkuda

Copy
Linnapea Henri Kaselo loodab, et politseiuurimine teeb selgeks, kas Deniss Veršinin rikkus OSK Grupi juhina seadust või mitte.
Linnapea Henri Kaselo loodab, et politseiuurimine teeb selgeks, kas Deniss Veršinin rikkus OSK Grupi juhina seadust või mitte. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Kohtla-Järve linnavalitsus kavatseb munitsipaalettevõtte OSK Grupp auditi käigus kogutud info üle anda prokuratuurile, et uurijaid hindaks, kas sel nädalal ametist tagandatud ettevõtte juht ja linnavolikogu liige Deniss Veršinin on pannud toime ka seadusrikkumisi.

Kohtla-Järve linnapea Henri Kaselo ütles, et linnavalitsuse pearevident auditeeris OSK Gruppi kolm kuud ning selle käigus tuli ilmsiks palju rikkumisi. Ent kuna linnavalitsus kavatseb esitada kogutud info õiguskaitseorganitele, siis võimaliku menetluse huvides linnavalitsus auditi akti ja konkreetseid rikkumisi ei avalikusta.

"Me ei taha sellest rääkida, sest see on alles esimene etapp," ütles Kaselo. "Kahjuks esineb asju, mille puhul võib eeldada, et tegu võib olla seadusrikkumistega. See ei tähenda, et tegu on poliitilise kättemaksuga," sõnas Kaselo. "Pole oluline, millises parteis, koalitsioonis või opositsioonis Deniss on. Meie ülesanne on kontrollida kõiki munitsipaalasutusi."

Tagasi üles