POLITSEI Meeste tülides läksid käiku noad

Copy
Foto: Ilja Smirnov

Reedel lõi 45aastane mees Narvas Tallinna maanteel tekkinud konflikti käigus oma eakaaslast noaga. Politseinikud pidasid lööja kuriteos kahtlustatavana kinni ja alustasid kriminaalmenetlust.

Pühapäeval lõi 45aastane mees Kiviõlis 39aastast meest noaga ning too sai viga. Kiirabi viis kannatanu haiglasse ja politseinikud pidasid 45aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Mehed peksid naisi

Reedel sai politsei teate, et Ahtmes Puru tee kortermajas lõi joobes 47aastane mees oma 53aastast abikaasat.

Samal päeval ründas 56aastane mees Jõhvis Kaare tänaval ühise napsuvõtmise ajal oma endist abikaasat.

Pühapäeval lõi 49aastane mees Sillamäel 47aastast naist.

Esmaspäeval sai politsei teate, et Sillamäel oli 48aastane mees löönud oma endist abikaasat.

Kõigi nende vägivallatsemiste täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

12 välismaalasele jäi Eesti lukku

Möödunud nädalavahetusel saatsid piirivalvurid Narva piiripunktist Venemaale tagasi viis Venemaa, neli Moldova, ühe Usbekistani, ühe Ukraina ja ühe Paraguay kodaniku. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid oma reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule.

Venemaalt tulnud rootslane pidi külmkapimagneti piiripunkti jätma

Reedel Venemaalt Eestisse tulnud Rootsi kodanik pidi piiripunktis loovutama külmkapimagneti, millel oli peal Eestis keelatud Nõukogude sümboolika. Samal põhjusel tuli laupäeval ühel Venemaa kodanikul piiripunktis ära anda jooginõu.

Eestis ebaseaduslikult olnud Venemaa kodanik sai trahvi

Kui üks Venemaa kodanik asutas end laupäeval Eestist Venemaale minema, ilmnes piiripunktis, et ta oli Schengeni viisaruumis veetnud ebaseaduslikult 119 päeva. Talle määrati 560 eurot trahvi ja kolmeaastane Schengeni riikidesse tuleku keeld.

Tagasi üles