POLITSEI Peksid kolmekesi ohvri haiglasse

Copy
Foto: Ilja Smirnov

Teisipäeva õhtul võtsid kolm meest Kohtla-Järvel kinni 32aastase mehe ja peksid teda nii kõvasti, et kiirabi toimetas ohvri haiglasse.

Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni 26-, 21- ja 23aastase mehe.

Memm andis kelmidele 5000 eurot

84aastane naine andis kelmidele 5000 eurot, jäädes uskuma talle telefoni teel räägitud juttu, et tema tütar oli põhjustanud liiklusõnnetuse ning selleks, et päästa ta kriminaalmenetlusest, on vaja maksta raha.

Mehed klohmisid naisi

Teisipäeval tekkis Alutaguse vallas 47aastase mehe ja 41aastase naise vahel purjutamise ajal konflikt, mille käigus lasi mees käiku rusikad.

Samal päeval lõi 65aastane mees Sillamäel 49aastast naist.

Politseinikud pidasid mõlemad mehed kinni ja alustasid kriminaalmenetlust.

Edise külast varastati tööriistu

Teisipäeval avastati, et Jõhvi vallas Edise külas asuvalt ehitusobjektilt on varastatud pinnasetihendaja ja Fiskarsi reha. Kahju suurus ulatub üle 2000 euro.

Rõdult kadus kallis jalgratas

Pühapäeval varastati Ahtme linnaosas Puru tee kortermaja rõdult halli värvi jalgratas Scott Scal 970, mille väärtuseks hindas omanik 1150 eurot.

Venemaa kodanik pidi mündialbumi piiripunkti jätma

Venemaalt Narva piiripunkti saabunud Vene kodanik lubati Eestisse alles pärast seda, kui ta oli Eestis keelatud Nõukogude Liidu sümboolikaga mündialbumi piiripunkti jätnud.

Eestisse tulla soovinud kuue riigi kodanikud piiripunktist kaugemale ei pääsenud

Esmaspäeval ja teisipäeval saatsid piirivalvurid Narva piiripunktist Venemaale tagasi kolm Venemaa kodanikku ning ühe Gruusia, Moldova, Ukraina, Kasahstani ja Brasiilia kodaniku. Neil inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid oma reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule.

Tagasi üles