POLITSEI Mees ja naine peksid koos noort naist

Copy
Foto: Ilja Smirnov

25. juuli öösel lõid 31aastane mees ja 51aastane naine Narvas Uusküla tänava kortermaja ees 24aastast naist. Politseinikud pidasid kahtlustatavad kinni ja alustasid kriminaalmenetlust.

Tütre häält teeselnud kelm küsis 91aastaselt memmelt 30 000 eurot

Eakalt naiselt küsiti ka aadressi ja mõne aja pärast oligi tal ukse taga mees, kes nimetas end tütre advokaadiks. 30 000 eurot eakal memmel võtta polnud, kuid 2500 eurot andis ta petisele ära küll.

Puhkemaja parklast varastati jalgratas

Politsei sai teate, et 19. juulil varastati Toilas Virulase tänava puhkemaja parklast musta värvi jalgratas, mille väärtuseks hindas omanik 450 eurot.

Migratsiooniametnikud võtsid vahele illegaalse töötaja

Ida prefektuuri migratsiooniametnikud avastasid ühest Ida-Virumaa ettevõttest välismaalase, kelle lühiajaline töötamine polnud nõuetekohaselt registreeritud. Välismaalane sai 200 eurot trahvi.

Piirivalvurid saatsid Venemaale tagasi kümme välismaalast

Piirivalvurid saatsid kolmapäeva ja neljapäeva jooksul Narva piiripunktist Venemaale tagasi kümme Eestisse tulla soovinud välismaalast. Nende seas oli seitse Venemaa ja kaks Moldova kodanikku ning üks Kanada kodanik. Eesti pinnale ei jõudnud nende jalg seetõttu, et neil puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule.

Norralane jäi piiripunktis ilma mütsimärkidest

Neljapäeval Venemaalt Eestisse saabunud Norra kodanik pidi piiripunktis ära andma kaks Nõukogude Liidu sümboolikaga mütsimärki, kuna selline "tarbekunst" on Eestis keelatud.

Gruusia kodanik oli terve aasta ebaseaduslikult Euroopas

Neljapäeval selgus piiripunktis, et Gruusia kodanik, kes tahtis Narva kaudu Venemaale minna, oli Schengeni viisaruumi riikides Euroopas ebaseaduslikult viibinud 368 päeva ja sellest 62 päeva Eestis. Enne Venemaale lahkumist määrati talle 800eurone trahv.

Tagasi üles