Umbusaldus Toila vallavanemale ei läinud läbi

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Uuendatud 11. aprill 2024, 17:57
Copy
Vallavolikogu opositsiooni esindaja Roland Tarum andis 27. märtsi istungil üle umbusaldusavalduse vallavanemale ja vallavalitsuse liikmetele. Algatus tuli tema sõnul kogukonna liikmetelt ja peamiseks etteheiteks on gümnaasiumiastme sulgemine Toilas.
Vallavolikogu opositsiooni esindaja Roland Tarum andis 27. märtsi istungil üle umbusaldusavalduse vallavanemale ja vallavalitsuse liikmetele. Algatus tuli tema sõnul kogukonna liikmetelt ja peamiseks etteheiteks on gümnaasiumiastme sulgemine Toilas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Toila vallavanem Eve East ning vallavalitsuse liikmed Silja Vask, Bruno Uustal, Maarika Tarum ja Roland Peets jäid ametisse pärast teisipäeval peetud istungit, kus hääletati opositsiooni sisse antud umbusaldust.

Volikogu esimehe Etti Kagarovi sõnul kutsuti teisipäevaks kokku erakorraline istung, et taastada võimalikult kiiresti vallavalitsuse töörahu.

Opositsioon andis umbusaldusavalduse sisse 27. märtsil toimunud istungil, kui saadikute enamus otsustas, et 1. septembrist 2026 lõpeb Toilas gümnaasiumihariduse andmine ning haridus- ja teadusministeeriumi toetusega kerkib samasse uus põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles